De Wormstrong Spirit Challenger staat symbool voor de kracht waarmee Jorn zijn ziekte getrotseerd heeft. Omdat Jorn ook ondernemer en lid van de Ronde tafel was, willen we graag onze bedrijvencompetitie deze naam geven.

Lees het verhaal over het ontstaan van de Wormstrong Sprinttriathlon.

Deelnemen als bedrijf heeft alleen maar voordelen!

3 voordelen op een rij

De ideale teambuilding

De afgelopen jaren namen steeds meer bedrijven deel aan de Wormstrong sprinttriatlon. Collega's nemen het in een team van max. drie sporters op tegen andere bedrijven of tegen een team van binnen het bedrijf. Dit bevordert de samenhang. Je kan samen gaan trainen. Daarnaast is het gezond om te sporten en bevordert het de efficiëntie op het werk.

Steun het goede doel

De winnaar van de Wormstrong Spirit Challenger krijgt een cheque ter waarde van 500 euro om weg te schenken aan een goed doel naar keuze. Op deze manier wordt Wormstrong ook een beetje van de bedrijven en steun je als bedrijf een goed doel. Ook wanneer je niet wint, gaat de opbrengst naar het goede doel dat de organisatie van Wormstrong kiest.

Breid je netwerk uit

Wormstrong wordt traditioneel afgesloten met een optreden. Dit is het ideale moment om contact te leggen met andere bedrijven of om je collega's beter te leren kennen. Dit jaar wordt het optreden verzorgd door Polly et les quatre snaar.

sponsordossier-afbeelding-wormstrongWij jij ook meedoen met de WORMSTRONG SPIRIT CHALLENGER? Er zijn diverse fiscaal aftrekbare formules...

Download ons sponsordossier

WINNAARS

De winnaar van de Wormstrong Spirit Challenger krijgt voor één jaar de wisselbeker mee én mag 500 euro schenken aan een zelfgekozen goed doel*.

De winnaar van 2017, Team Henk Kaes / TOTAL FINA Genk, heeft het prijzengeld van 500 euro als winnaar aan Zorgranch Stappen geschonken.


certafin-wormstrong-logoDe winnaar van 2016, CERTAFIN, heeft het prijzengeld als winnaar aan BAS STOERE STRIJDER geschonken.

 

 


*Het goede doel moet een erkende vzw zijn en voorgelegd worden aan de Wormstrong organisatie. De organisatie behoudt zich het recht voor om een goed doel te weigeren na motivatie.